Doliu în lumea filmului! Actorul Gregory Itzin din serialul Friends a murit pe masa de operație la vârsta de 74 de ani

Data publicare: Miercuri, 13 Iulie, 2022 Total: 1036 accesari

Doliu în lumea filmului! Actorul Gregory Itzin din serialul Friends a murit pe masa de operație la vârsta de 74 de ani

Marele actor care a jucat în serialul Friends, Gregory Itzin, în vârstă de 74 de ani și cu mai multe probleme de sănătate a murit pe masa de operație.

 

Acesta a încetat din viață vineri, 8 iulie, după ce a suferit complicații în timpul unei intervenții chirurgicale de urgență, însă abia marți, 12 iulie, s-a aflat crunta vestea, făcută chiar de către apropiați și familie.

 

Actorul Gregory Itzin, cunoscut pentru rolurile sale din seriale TV, precum The Mentalist și Friends, se confrunta cu probleme de sănătate de mai mulți ani de zile, astfel că, potrivit primelor informații s-a aflat că ar fi suferit un „atac de cord major” în 2015, iar de atunci totul s-a amplificat.

 

Gregory Itzin și-a dedicat viața carierei de actor, așa că mai bine de 40 de ani a cucerit cu aparițiile sale, făcându-și debutul în film, în anul 1980 cu parodia hilară Airplane. De asemenea, alte roluri cu care a intrat în atenția tuturor sunt cele din Adaptation, Law Abiding Citizen, The Change-Up, The Ides of March și Lincoln.

 

Sursa:spynews.ro