Ziua și captura de droguri la Arad. De această dată la percheziții s-au găsit: cannabis și pastile ecstasy

Data publicare: Joi, 07 Iulie, 2022 Total: 2943 accesari

Ziua și captura de droguri la Arad. De această dată la percheziții s-au găsit: cannabis și pastile ecstasy

La data de 6 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au efectuat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc și mare risc.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai - iulie 2022, una dintre persoanele bănuite ar fi înființat și întreținut o cultură de cannabis în interiorul unui imobil, din județul Arad, în scopul recoltării și comercializării, ulterioare, a acesteia, parte din recoltă fiind comercializată de către cea de-a doua persoană bănuită, consumatorilor din județul Arad. Cu privire la cea de-a doua persoană bănuită, s-a reținut că, în aceeași perioadă, ar fi comercializat 2,5 kilograme de cannabis și aproximativ 450 de pastile ecstasy.


Citește și: Cocaină de sute de milioane de euro găsită la Arad, ascunsă în saci cu pământ de flori ca și la “casele“ mari din Columbia

 

Astfel, ieri, 6 iulie, au fost organizate două acțiuni de prindere în flagrant delict, în urma cărora, prima persoană bănuită a fost prinsă în timp ce ar fi vândut un kilogram de cannabis, în schimbul a 19.000 de lei și cea de-a doua persoană bănuită a fost prinsă după ce ar fi comercializat 298 de pastile ecstasy și un kilogram de cannabis, pentru  25.000 de lei.


     

 

Ulterior, au fost puse în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Arad, în urma cărora, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, o cultură outdoor compusă din 125 de plante de cannabis (28,150 de kilograme), 5 grame de cannabis, 2 plante de cannabis, un gram de substanţă psihoactivă, un cântar, două grindere, un aparat de vidat și un ventilator.