Sergiu Bîlcea: „Ne dorim să pornim proiectele noi, asumate în 2020”

Data publicare: Joi, 30 Iunie, 2022 Total: 933 accesari

Sergiu Bîlcea: „Ne dorim să pornim proiectele noi, asumate în 2020”

După câteva săptămâni în care șantierele din municipiul Arad au fost prezentate presei, deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, a făcut o scurtă sinteză a campaniei de informare, în cadrul unei conferințe de presă susținute alături de viceprimarul Lazăr Faur.

 

„Am făcut un tur de câteva săptămâni pe șantiere, pe cele care merg bine și pe cele care nu merg bine. Am fost la terenul de sport de la Moise Nicoară unde lucrările avansează bine, am fost la fabrica în care sunt construite tramvaie noi, inclusiv pentru modernizarea transportului în comun din Arad. Șantierul pentru modernizarea blocului de pe Bulevardul Revoluției sunt în mare întârziere, vom mai merge acolo pentru că trebuie rezolvată problema oamenilor. Tot în întârziere sunt și lucrările la colegiul Elena Ghiba Birta, dar acolo lucrurile par să se îndrepte înspre bine. De asemenea, am văzut lucrările de la parcul nou din Micălaca zona 300 și acum pe cele de aici de pe strada Mărului. Toate aceste lucrări sunt proiectele europene câștigate de administrația Falcă și care trebuie să fie finalizate în perioada următoare. Mai departe, ne dorim să demarăm proiectele noi, asumate de echipa PNL în 2020. Trebuie să modernizăm centrul orașului, Faleza Mureșului și nu în ultimul rând Cetatea, care este în proprietatea Aradului. Acestea sunt prioritățile Aradului și ne dorim să deschidem șantiere în perioada următoare”, a spus Sergiu Bîlcea.

 

Întrebat dacă s-a mai făcut ceva concret pentru Cetate, acesta a spus: „Așteptăm reacția Primăriei. Apreciez munca funcționarilor care accesează fonduri europene, avem nevoie de curajul administrației pentru a da drumul la studiile de fezabilitate și planul urbanistic zonal pentru investiție.”