Zdob și Zdub și Dr. Alban au adus pe Strandul Neptun peste 15.000 de arădeni în a doua zi a Festivalului Berii de la Arad

Data publicare: Duminica, 26 Iunie, 2022 Total: 2313 accesari

Zdob și Zdub și Dr. Alban au adus pe Strandul Neptun peste 15.000 de arădeni în a doua zi a Festivalului Berii de la Arad

Dacă în prima zi a Festivalului Berii de la Arad au fost undeva peste 10.000 de arădeni prezenți în incinda Strandului Neptun, cea de-a doua zi a adunat peste 15.000 de participanți, iar mulți dintre ei au avut un deja-vu a inceputului anilor 2000.    

Pe scena principal a festivalului, au urcat sâmbătă seara Joylin, Oana Radu, Zdob și Zdup, iar capul de afiș al celei de-a doua seri a fost Dr. Alban.


Zdob și Zdub


Berea a curs în valuri, distracâia a fost la ea acasă, așa că petrecerea a ținut până în zorii zilei la scena a doua unde au întreținut atmosfera YNY Sebi, Victor Diaz și Andor Gabriel.

Dr. Alban

 

În ultima zi a festivalului, organizatorii evenimentului țin ștacheta ridicată, pe scena principală a evenimentului vor urca mai multe nume cunoscute din genuri diferite, și vorbim aici de celebrii Azur care au făcut furori la începul anilor 90, “clasicii” deja DJ Project, iar finalul serii și a festivalului totodată va fi asigurat de cei de la REDNEX, însă pentru cei care vor să aleagă o altă opțiune, mai “liniștită” organizatorii le oferă șansă să-și petreacă seara în zona scenei nr 2 în compania celor de la Compania Teatrală VOUĂ.

Foto: Radu Bulzan