Încă un copil uitat de părinți în mașină a murit. O fetiță de 4 ani și-a pierdut viața din cauza căldurii după ce părinții au lăsat-o într-o mașină cu ușile blocate

Data publicare: Vineri, 24 Iunie, 2022 Total: 1784 accesari

Încă un copil uitat de părinți în mașină a murit. O fetiță de 4 ani și-a pierdut viața din cauza căldurii după ce părinții au lăsat-o într-o mașină cu ușile blocate

O fetiță de patru ani din Iran a murit din cauza căldurii după ce părinții au lăsat-o în mașină, în timp ce participau la o înmormântare.

 

Părinții au închis-o pe Sadia în mașină, loc în care micuța a murit din cauza căldurii infernale și a lipsei de oxigen, potrivit medicilor.

 

Sadia a fost lăsată dormind în mașina parcată, în timp ce părinții au plecat să participe la o înmormântare. Aceștia au uitat de copilă pe fondul stresului, potrivit dailystar.co.uk.

 

Temperatura de afară a atins în acea zi maxima de 49 de grade Celsius, în timp ce în mașină se resimțeau 76 de grade Celsius.

 

Atunci când părinții și-au amintit de ea, Sadia era deja inconștientă, iar medicii au putut doar să declare decesul.

 

„Un cuplu tânăr și-a lăsat copilul de patru ani dormind în mașină în timp ce au mers să jelească mătușa fetiței. Părinții care au decis să nu trezească fetița au uitat de ea pe fondul stresului provocat de înmormântare. Copilul a fost lăsat în mașină pentru mai multe ore, în căldură, în timp ce ușile erau blocate”, a declarat un medic.

 

Vă reamintim că în urmă cu doar două zile relatam despre un caz asemănător petrecut de această data în Statele Unite: Moarte terifiantă pentru un băiețel de 5 ani. Copilul a murit după ce mama l-a uitat într-o mașină în care temperatura era de 37 de grade Celsius.”

sursa:stirileprotv.ro
foto cu rol ilustrativ