Moarte terifiantă pentru un băiețel de 5 ani. Copilul a murit după ce mama l-a uitat într-o mașină în care temperatura era de 37 de grade Celsius

Data publicare: Miercuri, 22 Iunie, 2022 Total: 7730 accesari

Moarte terifiantă pentru un băiețel de 5 ani. Copilul a murit după ce mama l-a uitat într-o mașină în care temperatura era de 37 de grade Celsius

Copilul în vârstă de 5 ani ar fi fost uitat în mașină de mama lui, după ce aceasta s-a întors acasă cu el și cu sora lui de opt ani, în toiul pregătirilor unei petreceri aniversare, potrivit Metro. El ar fi petrecut ore întregi în vehicul în comitatul Harris din Texas.

 

Luni după-amiază, 20 iunie, poliția a mers la fața locului, unde băiatul a fost declarat decedat.

 

Erau entuziasmați complet de a pregăti totul. Au ieșit din mașină și au mers în casă pentru a continua pregătirile. Mama a mers înăuntru cu celălalt copil. După o oră sau două, mama a observat că băiatul său de cinci ani nu era de găsit, așa că a început să îl strige, dar nu a primit un răspuns. A alergat afară și l-a descoperit cu centura încă pusă în scaunul său de mașină, nemișcat,” a spus șeriful comitatului, Ed Gonzales pentru Fox29.

 

Potrivit anchetatorilor, copilul știa cum să iasă din mașină singur, dar Gonzales a spus că băiatul ar fi putut fi adormit și dezorientat din cauza căldurii.

 

Cazul este acum revizuit de procuratură, în ciuda aparențelor unui accident, astfel că nu se știe dacă mama sa va fi pusă sub acuzare.

 

sursa:stirileprotv.ro