Arădeni în fundul gol. Polițiștii îi dezbracă. Marfă contrafăcută, confiscată de polițiștii economici

Data publicare: Miercuri, 22 Iunie, 2022 Total: 839 accesari

Arădeni în fundul gol. Polițiștii îi dezbracă. Marfă contrafăcută, confiscată de polițiștii economici

E deja de notorietate că majoritatea obiectelor de îmbrăcăminte și încălțăminte purtate de arădeni sunt mărci contrafăcute, comerțul cu acestea având un avânt puternic în această perioadă de criză economică în care sărăcirea populației devine din ce în ce mai evidentă.

 

Arădenii stau însă binișor față de alte regiuni ale țării unde goana pentru ”îmbrăcăminte de marcă” este mult mai accentuată.

 

Pentru a stopa flagelul falsificării produselor cu marcă înregistrată polițiștii arădeni s-au pus cu tunurile pe comercianții care le valorifică.

 

Norocul arădenilor ”pentru a nu rămâne dezbrăcați” este că aceste controale sunt sporadice și în plus, vară fiind, nu au nevoie de prea multe țoale.

 

”Polițiștii economici desfășoară, în această perioadă, mai multe controale la societățile comerciale din municipiu și județ, pentru verificarea legalității comercializării produselor cu marcă înregistrată.

 

Astfel, în urma controalelor efectuate la mai multe magazine din Chișineu-Criș, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 80 de articole de îmbrăcăminte purtătoare de însemne ale unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare estimativă de aproximativ 7.700 de lei.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, transmite printr-un comunicat de presă IPJ Arad.


Foto: SnuggleBooty