Piața criptomonedelor suferă masiv, unele au pierdut 99% din valoare

Data publicare: Sambata, 18 Iunie, 2022 Total: 724 accesari

Piața criptomonedelor suferă masiv, unele au pierdut 99% din valoare

Criptomoneda Terra (LUNA) și-a pierdut 99% din valoare. Reacțiile investitorilor: „O să-mi pierd casa. Rămân fără adăpost”

Rata de pierdere pentru Terra, criptomoneda fundației Luna, care a provocat prăbușirea pieței criptomonedelor, a ajuns la 99 la sută. Investitorii reacționează puternic.

Piața criptomonedelor se află într-o mare criză din cauza vânzării de 2,4 miliarde de dolari a fundației LUNA. Terra (LUNA), criptomoneda ecosistemului Terra, a pierdut 97% din valoarea sa într-o singură zi și 99% în ultimele 7 zile din cauza unei reacții puternice din partea investitorilor.

 

Nici cea mai populara criptomonedă nu se simte bine în această perioada, Bitcoin scade cu 10% și coboară la sub 25.000 de dolari / 150 de miliarde de dolari au dispărut de pe piața criptomonedelor, în ultimele zile.

 

Fondurile cripto au înregistrat ieșiri de 102 milioane de dolari săptămâna trecută, potrivit administratorului de active digitale CoinShares.

Valoarea pieței globale de criptomonede s-a prăbușit cu 70%, ajungând sub 900 de miliarde de dolari, de la un vârf de 2.970 de miliarde de dolari în noiembrie, arată datele CoinMarketCap.

Criptomonedele mai mici, care tind să se miște în tandem cu bitcoin, au scăzut și ele. Ether, al doilea cel mai mare token, a scăzut cu până la 12%, la 1.045 dolari, un nou minim al ultimelor 15 luni.