Durere și furie. Chiar nu există soluții? Victima accidentului de joi de pe drumul Arad-Șiria, a murit. Mihaela Dobre era asistent medical la Spitalul Județean Arad

Data publicare: Vineri, 17 Iunie, 2022 Total: 11681 accesari

Durere și furie. Chiar nu există soluții? Victima accidentului de joi de pe drumul Arad-Șiria, a murit. Mihaela Dobre era asistent medical la Spitalul Județean Arad

Din primele cercetări, s-a stabilit că o femeie de 43 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, în afara localității Horia, sens de mers Șiria-Arad, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Pâncota, care se deplasa din sens opus.

 

În urma impactului, a fost rănită grav conducătoarea auto, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a tânărului a relevat că acesta nu consumase alcool.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, comunică biroul de presă al IPJ Arad.

 

Din păcate, victima, Mihaela Dobre, asistent medical la Spitalul Județean Arad a murit, cu toate eforturile colegilor ei de a o salva.

 

”Suntem alături de familia îndoliatå, în aceste momente de grea încercare, prilejuite de trecerea în neființă a colegei noastre, Mihaela Dobre!

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, au postat pe Facebook, colegii de la Spitalul Județean Arad.

 

Din păcate, așa cum am mai scris, după ce drumul Arad-Șiria a fost modernizat, numărul accidentelor a crescut alarmant și desi poliția încearcă să stopeze acest fenomen prin amplasarea periodic de controale radar, pare că e în zadar.

foto:Facebook