Înfiorător. De la un banal meci de fotbal la crimă. Bătut cu brutalitate de jucători și suporteri pe gazon, un arbitru a murit la spital

Data publicare: Marti, 14 Iunie, 2022 Total: 1304 accesari

Înfiorător. De la un banal meci de fotbal la crimă. Bătut cu brutalitate de jucători și suporteri pe gazon, un arbitru a murit la spital

Jose Arnoldo Amaya, arbitru din El Salvador, a murit, la 63 de ani, într-un spital din San Salvador.

 

Jose Arnoldo Amaya a fost transportat la spital după ce a fost victima unor lovituri brutale primite chiar pe teren de la unii jucători și suporteri ai unei echipe de amatori pe care a arbitrat-o.

 

Totul a plecat de la un al doilea cartonaș galben pe care arbitrul i l-a acordat unui jucător. Acesta s-a considerat nedreptățit și a început să devină agresiv la adresa lui Jose Arnoldo Amaya.

 

Lucrurile au degenerat în scurt timp și agresorului i s-au alăturat unii dintre coechipieri, dar și suporterii prezenți la stadionul Toluca din San Salvador.

 

Jose Arnoldo Amaya a ajuns la spital cu o hemoragie internă și nu a putut fi salvat.

 

Federația de Fotbal din El Salvador a confirmat printr-un comunicat decesul lui Jose Arnoldo Amaya, cel care arbitra meciuri de amatori și de juniori, și a anunțat că speța a ajuns la Poliție, care a demarat o anchetă.

 

Condamnăm ce a pățit arbitrul Jose Arnoldo Amaya și avem încredere că autoritățile îi vor găsi pe vinovați”, se arată în comunicat.

 

Între timp, Poliția a stabilit că lovitura lui Juan Manuel Cruz Lorenzana i-a provocat decesul arbitrului. Bărbatul a fost reținut.

Sursa:digisport.ro