A murit actorul Philip Baker Hall. El este cunoscut mai ales din rolurile din Seinfeld și Magnolia

Data publicare: Marti, 14 Iunie, 2022 Total: 965 accesari

A murit actorul Philip Baker Hall. El este cunoscut mai ales din rolurile din Seinfeld și Magnolia

Philip Baker Hall a murit, sâmbătă, 11 iunie, la vârsta de 90 de ani, „înconjurat de cei dragi". Decesul actorului american care a jucat în filmele Magnolia și Boogie Nights, dar și în sitcomul Seinfeld a fost anunțat pe Twitter de scriitorul Sam Farmer, potrivit The Guardian.

 

„Vecinul meu, prietenul meu și unul dintre cei mai înțelepți, mai talentați și mai buni oameni pe care i-am întâlnit vreodată, Philip Baker Hall, a murit liniștit noaptea trecută”, a transmis Farmer pe Twitter.

 

Înainte de a ajunge la Hollywood, Hall a acceptat roluri mai mici în seriale de televiziune precum Coma, MASH și Good Times. Apoi, el a jucat în Ghostbusters II, Midnight Run și Say Anything, iar în anii ”90 în Air Force One, The Rock și The Truman Show.

 

Unele dintre cele mai cunoscute roluri ale lui Philip Baker Hall sunt cele din Hard Eight, Boogie Nights și Magnolia, dar și cele din Dogville, The Insider, Zodiac, Argo, Bruce Almighty și The Amityville Horror. El a jucat și în serialele The Newsroom și Modern Family.

 

Sursa:libertatea.ro
foto:Tampa Bay