Restricții de circulație pe mai multe străzi din Arad. Front nou de lucru pentru reţeaua de apă din municipiu

Data publicare: Miercuri, 08 Iunie, 2022 Total: 644 accesari

Restricții de circulație pe mai multe străzi din Arad. Front nou de lucru pentru reţeaua de apă din municipiu

Lucrarea, derulată în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, se desfăşoară pe strada I.C Brătianu, în proximitatea intersecţiei cu strada Vasile Milea şi constă în execuţia unei săpături deschise în vederea montării conductei şi a căminului din intersecţie.

 

Pentru această lucrare este necesară o zonă de lucru de 20x4 m, care va ocupa de sensul de mers către intersecţia cu strada Vasile Milea, traficul urmând să fie deviat, în dreptul lucrării, pe sensul opus.

 

În această perioadă în municipiu se mai lucrează pe Calea Radnei, în intersecţia cu str. Mioriţa şi pe Calea Aurel Vlaicu, în proximitatea traversării de cale ferată, iar în perioada următoare vor fi redeschise încă trei fronturi de lucru: pe strada Sabin Drăgoi, pe strada Războieni, tronson intersecţie cu strada Mierlei - intersecţie cu str. Vişinului şi pe strada Nicolae Titulescu (în dreptul Viaductului).

 

Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă în municipiu.

 

Date fiind restricţiile parţiale de circulaţie, se recomandă participanţilor la trafic să opteze pentru rute alternative.