Idioți la volan și poliție neputincioasă. Drumul ”expres” Arad-Horia-Șiria face din nou victime. Caramboluri, mașini în șanț, în interval de doar câteva ore

Data publicare: Duminica, 05 Iunie, 2022 Total: 15332 accesari

Idioți la volan și poliție neputincioasă. Drumul ”expres” Arad-Horia-Șiria face din nou victime. Caramboluri, mașini în șanț, în interval de doar câteva ore

Arădenii s-au plâns ani buni de situația drumului Arad-Horia-Șiria-Pâncota. După perioade lungi de tergiversări, schimbări de propriete, licitații contestate, în sfârșit drumul a fost modernizat la standarde mai mult decât acceptabile.

 

Din păcate, vitezomanii, idioți sau cretini, nici nu știu cum să le zic, și-au făcut pistă de lansare, circulând cu viteze de-a dreptul amețitoare, punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic.

 

Personal, pentru a ajunge din Horia la Arad sau viceversa, prefer să merg pe șoseaua ce face legătura prin Vladimirescu. Am văzut, am fost chiar prezent, Poliția încearcă să stopeze acest fenomen prin amplasarea periodic de controale radar, dar pare că e prea puțin.

 

Duminică după masă, 5 iunie, într-un interval de doar câteva ore, între Horia și Șiria au fost implicate 4 mașini într-un carambol, iar aproape de bariera spre calea Șiriei, în urma unei tamponări, un bolid a pupat șanțul!

 

”Zilele astea fiind în țară si eu am fost nevoit sa merg de cateva ori pe drumul Arad -Şiria si intr-adevăr se circulă haotic ... ca si pe alte drumuri ... daca mergi regulamentar in localitate te mai alegi si cu injuraturi, semne obscene si asa mai departe ......" vrem o tara ca afara" dar niciunul nu face nimic in privinta asta ...”, a postat un arădean pe Facebook.

 

Nebunilor, opriți-vă! Dacă nu vă pasă de viața voastră, nu uitați că nu sunteți singurii pe lume!

 

Foto:Facebook/Pricope Valentin