Tragedie de Ziua Copilului! O fetiță de patru ani din Iași a murit chiar de ziua ei după ce a fost lovită de o mașină condusă de o șoferiță de 23 de ani fără permis

Data publicare: Joi, 02 Iunie, 2022 Total: 865 accesari

Tragedie de Ziua Copilului! O fetiță de patru ani din Iași a murit chiar de ziua ei după ce a fost lovită de o mașină condusă de o șoferiță de 23 de ani fără permis

O fetiță de patru ani a fost lovită de o mașină, pe când se juca în fața casei cu alți copii. Copila tocmai își serbase ziua de naștere și grupul ieșise pe asfaltul șoselei, ca să deseneze un șotron.

 

La volan era o tânără de 23 de ani fără permis de conducere, care ar mai fi fost văzută de vecinii din zonă conducând cu viteză mare, prin comună.

 

Accidentul mortal s-a produs miercuri seară, 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, cu puțin după ora 18 și 30 de minute, în satul Sticlărie, din comuna Scobinți.

 

Rudă a victimei: „Se juca aici, în drum, cu alți copii. A fost scăpată de sub privire, era cu copiii, se jucau, văd că a desenat și un șotron aici, erau mereu aici.”

 

Medicii au găsit-o pe cea mică în stop cardio-respirator.

 

În sat, oamenii sunt șocați de cele întâmplate. Cel puțin șapte copii se jucau atunci, lângă fetița de patru ani. Joi, vecinii au aprins lumânări și au adus flori în acel loc.

 

Localnică: „Copiii au fost martori, copiii au văzut. În ochii lor a fost. Țipau, plângeau copiii. Da, asta e cel mai rău, că nu pun nicio restricție. Aici merg parcă sunt avioane mașinile.”

 

Vecin: „Părinții răcneau, vă dați seama, jale mare. Niște părinți cuminți, aveau grijă de ei, responsabili. Păcat, păcat, fetiță mică. Plângeau și copiii și vecinii, toți plângeau săracii.

 

Tânăra de 23 de ani, care a provocat accidentul mortal, susține că ar fi urmat niște cursuri auto în Suedia.

 

Inspector principal de poliție, Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: „În uma verificărilor în bazele de date aparținând Poliției Române, a rezultat faptul că aceasta nu deține permis de conducere valabil, emis de autoritățile României.”

 

Femeia are dosar penal pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Sursa:stirileprotv.ro

Foto:Observatornews