Recons scoate la licitație locurile de parcare în mai multe zone din oraș, atât parcari la sol cât și etajate

Data publicare: Miercuri, 25 Mai, 2022 Total: 3330 accesari

Recons scoate la licitație locurile de parcare în mai multe zone din oraș, atât parcari la sol cât și etajate

S.C. Recons S.A. anunță începerea preluării cererilor pentru închirierea locurilor de parcare din zonele: INTIM, PODGORIA,  MICĂLACA ZONA 500, precum și locurile de parcare din 2 Fast Park-uri situate în Micalaca zona 300 situate pe strazile Alexandru Negura și Ilie Măduța.

 

Preluarea și înregistrarea documentelor, va începe din data de 02.06.2022 până în 17.06.2022 , după această dată se va stabili, in maxim 10 zile, data , ora și locația pentru fiecare licitație în parte. Participanții la licitația pentru locurile de parcare aflate în parcările supraetajate tip FAST PARK , vor fi informați prin sms la numărul din dosar, data , ora si locația desfășurării licitației și pe siteul https://www.reconsarad.ro/parcari-de-resedinte.

                 

Persoanele care vor licita locuri de parcare la sol, vor fi informați legat de categoria de încadrare, data, ora și locul de desfășurare a licitației prin afișaj la scara blocului

 

Înscrierea și înregistrarea se poate face doar la punctul de lucru Parcări de Reședință din Calea Aurel Vlaicu bl.Z20/B,ap.34,parter ( langă O.P. 8 ) de  LUNI până JOI 08.00 -16.00  și  VINERI, în intervalul orar 08.00 – 14.00. Toate documentele trebuie prezentate în format original la înregistrarea dosarului + COPII.

 

Documente necesare pentru dosar sunt cele  conform  H.C.L.M  242 / 13.05.2021 , diferit fiind participarea la licitația din parcările supraetajate, unde nu se ține cont de categorie sau dacă mai dețin loc cu contract în parcările de reședință de la sol, aici având posibilitatea să participe , fără condiționarea de a deține proprietate în zonă  și persoanele care au loc de muncă sau sediu firmă  în vecinătatea FAST PARK-ușui. Pentru cei care doresc participarea la licitații în parcări tip FAST PARK , este necesar  I.T.P. valabil pentru vehicul. Locurile destinate pentru persoanele cu dizabilități din parcările FAST PARK , pot fi ocupate de posesorii cardului albastru conform H.C.L.M. 242/13.05.2021 – regulament parcări supraetajate tip FAST PARK.

 

În zonele de licitație unde în vecinatatea acestora , urmează licitații pentru parcări la sol , vor putea depune documente și persoanele care dețin un loc de parcare cu contract , dar vor fi încadrați la categoria D pentru licitație,  ne-a comunicat șeful serviciului Parcări de Reședință Laurentiu Puf.

 

Totodată recomandăm tuturor celor care intenționează să depună documente pentru participare la licitație, și au anumite nelămuriri sau vor anumite detalii, să se adreseze doar personalului din cadrul serviciului Parcări de Reședință”, a mai adăugat domnul Laurențiu Puf.