Târgul de produse locale organizat de Consiliul Județean Arad și-a deschis porțile

Data publicare: Vineri, 13 Mai, 2022 Total: 694 accesari

Târgul de produse locale organizat de Consiliul Județean Arad și-a deschis porțile

Expoziția de produse locale, organizată în contextul aniversării a 30 de ani de activitate a Consiliului Județean Arad, și-a deschis astăzi porțile. În perioada 13-22 mai, în intervalul orar 10-22, arădenii pot vizita standurile deosebit amenajate amplasate în perimetrul Consiliului Județean, pe strada Corneliu Coposu.

 

Peste 65 de expozanți și producători locali prezintă produse din cele mai variate domenii de la gastronomie locală, artizanat și handmade, legume și fructe, flori, lavandă, miere, vinuri. Pentru copii este amenajat și un loc de joacă și programate activități artistice.

 

O componentă a acestui târg o reprezintă și prezența, timp de trei zile, în perioada 13-15, a 18 meșteri populari care își prezintă creațiile.

 

În 14 mai vor avea loc concerte susținute de elevi ai Școlii Populare de Artă, iar în 15 mai, de la ora 20, va avea loc un spectacol al artistei Andreea Voica, iar în deschiderea concertului vor urca pe scenă alți artiști.

 

„Vă așteptăm, dragi arădeni, într-un număr cât mai mare să fim împreună la acest eveniment frumos de susținere a producătorilor locali. Așa cum am mai spus, arădenii sunt oameni harnici, gospodari și avem produse locale de care putem fi mândri. Vă invităm să le cunoașteți și să vă bucurați de specificul arădean, dar și de spectacolele în aer liber oferite de Consiliul Județean Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

 

Târgul este organizat de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Național de Turism Arad și Centrul Cultural Arad.