Fost fotbalist de la Ajax Amsterdam a murit la doar 29 de ani după ce a fost bătut de propria familie

Data publicare: Vineri, 13 Mai, 2022 Total: 1333 accesari

Fost fotbalist de la Ajax Amsterdam a murit la doar 29 de ani după ce a fost bătut de propria familie

Fostul internațional congolez Jody Lukoki și-a pierdut viața la doar 29 de ani după ce a fost bătut de propria familie, conform site-ului belgian 7sur7. Decesul său a avut loc pe patul de spital, după ce medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

 

Concret, Lukoki a fost bătut de doi veri de-ai săi săptămâna trecută și a mers la spital, iar medicii au decis că trebuie să îl interneze. Fostul atacant prezenta urme de violență la nivelul capului și al genunchilor, iar unul dintre picioare i-a fost fost amputat din cauza unei infecții.

 

Pentru această intervenție, lui Lukoki i-a fost indusă coma, dar organismul său a cedat după mai multe zile în această stare. Luni, 9 mai, la aproximativ 6 dimineața, africanul s-a stins din viață.

 

Amputarea piciorului ar fi fost cauzată și de faptul că Lukoki era un amator al gazului ilariant, mai bine cunoscut drept gazul care provoacă râs, folosit de obicei la petreceri.

 

Potrivit aceleiași surse, cantitatea mare de protoxid de azot pe care Lukoki obișnuia să o ingereze a condus la o infecție a piciorului, în urma lipsei de oxigen. 

 

Lukoki și-a început cariera la Ajax, în 2012, după ce a fost promovat de la juniorii U21. Ulterior, el a trecut pe la echipe precum SC Cambuur, PEC Zwolle, Ludogorets, Yeni Malatyaspor și Twente. De la mijlocul lui februarie, el rămăsese liber de contract. 

 

48 de goluri și tot atâtea assist-uri a reușit Lukoki în cariera sa, în cele 316 meciuri jucate. La bază extremă dreapta, el reușise să prindă și trei selecții în naționala Republicii Democratice Congo. 

 

Sursa:digisport.ro
foto:Facebook/AFC Ajax