Un rugbist din Samoa a murit după ce într-un exces de zel a sărit de pe un pod în Franța

Data publicare: Marti, 10 Mai, 2022 Total: 953 accesari

Un rugbist din Samoa a murit după ce într-un exces de zel a sărit de pe un pod în Franța

Jucătorii de la un club de rugby din Franța sunt în stare de șoc, după ce atacantul samoan Kelly Meafua a murit după ce a sărit de pe un pod în râul Tarn, la câteva ore după ce a jucat într-un meci din liga secundă și în timp ce echipa sărbătorea victoria.

 

Clubul lui Meafua, Montauban, a confirmat că bărbatul de 32 de ani nu a supraviețuit, sâmbătă, în ciuda eforturilor unui coechipier de a-l salva, potrivit The Guardian.

 

Colegul de echipă, Christopher Vaotoa, a sărit în apă după el, dar nu a reușit să-l salveze pe Meafua. Corpul acestuia a fost descoperit abia după 2 ore.

 

Vaotoa a fost dus la spital cu hipotermie, dar a fost externat după câteva ore.

 

Cei doi sărbătoreau victoria cu 48-40 a lui Montauban în fața Narbonnei în momentul în care s-a întâmplat tragedia. După ce s-a distrat câteva ore într-un club, într-un exces de zel, Kelly Meafua s-a aruncat de pe un pod în râul Tarn. Vaotoa a sărit după el, ca să-l salveze.

 

„Întregul club este în stare de șoc și toată lumea se gândește la soția lui, la copiii lui, la coechipieri și, în general, la toți cei care iubesc clubul, se arată într-un comunicat al clubului.

 

„Kelly a fost un jucător care a fost foarte iubit de toată lumea. Bucuria lui de viață era molipsitoare. Astăzi am pierdut un jucător, un prieten și un frate”, se mai spune în comunicat.

 

Născut în Samoa, Meafua s-a mutat în Noua Zeelandă când era adolescent și a început să joace rugby la vârsta de 20 de ani. După ce a jucat la mai multe echipe din Noua Zeelandă, s-a mutat la Sydney, unde a jucat pentru West Harbour și Greater Sydney Rams.

 

În 2014 a plecat în Franța, unde a jucat la Narbonne, iar de anul trecut a venit la Montauban.

 

Sursa:digi24.ro

Foto:Google Maps