În atenția părinților. Înscrierea la clasa pregătitoare ține până pe 10 mai. Din 31 mai începe a doua etapă

Data publicare: Luni, 09 Mai, 2022 Total: 775 accesari

În atenția părinților. Înscrierea la clasa pregătitoare ține până pe 10 mai. Din 31 mai începe a doua etapă

Cererile-tip pentru înscrierea copiilor la clasa pregătitoare pot fi completate de către părinți până pe 10 mai 2022. Amintim că înscrierile pentru prima etapă au început pe data de 11 aprilie. Pe 27 mai 2022 are loc afișarea în unitățile de învățământ și pe site-ul inspectoratului școlar a candidaților înmatriculați și a numărului de locuri rămase libere.

 

„Cererea-tip de înscriere se poate completa online, transmite prin e-mail, prin poștă sau se poate depune la secretariatul unității de învățământ la care părintele dorește înscrierea copilului, în perioada prevăzută de Calendarul înscrierii în învățământul primar”, conform metodologiei.

 

În perioada 31 mai – 7 iunie 2022, se organizează depunerea/transmiterea cererii-tip de înscriere la secretariatul unității de învățământ aflate pe prima poziție dintre cele trei opțiuni exprimate pentru etapa a doua, de către părinții copiilor care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă.

 

Sursa:edupedu.ro