A murit pe autostradă între Timișoara și Arad în timp ce încerca să stingă un incendiu

Data publicare: Miercuri, 04 Mai, 2022 Total: 1670 accesari

A murit pe autostradă între Timișoara și Arad în timp ce încerca să stingă un incendiu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 541, județul Arad, un autovehicul a luat foc în mers, iar șoferul a coborât să-l stingă, moment în care a fost lovit de conducătorul unui autocamion, care nu a frânat la timp.

 

În urma impactului, persoana a decedat. Circulația rutieră a fost restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Timișoara - Arad, desfășurându-se pe cea de-a doua, cu viteză redusă.

 

În ziua de 4 mai a.c., în jurul orei 13,30, pe autostrada A1, Nădlac-Deva, la km. 541, calea 1, a fost sesizat un incediu la o macara de mare tonaj.

 

Câteva minute mai târziu, a fost sesizat faptul că, în același loc, un bărbat ar fi fost acroșat de un ansamblu rutier.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Nădlac - Deva, a reieșit faptul că un bărbat de 51 de ani, din jud. Vâlcea, ar fi încercat să stingă focul izbucnit la partea din spate a macaralei de mare tonaj, aflându-se pe banda 1 de circulație, unde ar fi fost acroșat de un ansamblu rutier condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 60 de ani.

 

În urma impactului, bărbatul de 51 de ani a decedat.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, informează IPJ Arad.

Update

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 541, mun. Arad, jud. Arad, unde un autocamion a lovit mortal un șofer care a coborât să stingă incendiul asupra autovehiculului pe care îl conducea. Nu mai sunt probleme privind valorile de trafic.