FCC Baschet UAV Arad, vicecampioana României, felicitată de primarul Călin Bibarț

Data publicare: Marti, 03 Mai, 2022 Total: 1069 accesari

FCC Baschet UAV Arad, vicecampioana României, felicitată de primarul Călin Bibarț

Vicecampioana României la baschet feminin, echipa FCC Baschet UAV Arad a revenit acasă. Performanța fetelor de argint a fost celebrată luni, 2 mai 2022, în cadrul festiv asigurat de sala Regele Ferdinand  a Palatului Administrativ. Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a felicitat echipa pentru performanța grație căreia Aradul face un pas important în faţă, după ce anii trecuţi s-a mulţumit cu „bronzul”.

 

„Le mulțumim fetelor pentru rezultatul obținut. Când se încheie un campionat, încep pregătirile pentru următorul. Ce putem noi să promitem, fără a avea pretenția unei garanții din partea echipei că vor ieși campioni la anul,  este că ne menținem calitatea de sponsori. ”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

 

De același lucru le asigură și ceilalți sponsori ai echipei.

 

 „Ați fost fantastice! Vom menține sponsorizarea echipei de baschet. Este ceva care ne place, ne aduce la sală și mai mult decât atât este în folosul comunității, al tineretului. Ar trebui să fim mândri pentru că nu sunt multe orașe din România care reușesc să strângă atâta public în sală, ca să nu mai vorbim de galerie, care le-a susținut pe fete până la fluierul final.”, a declarat directorul general FCC Environment România S.R.L, Florian Pop.

 

„Le felicităm pe fete pentru rezultatul obținut. Universitatea <> este mândră de rezultatele obținute, mai ales că  avem în echipă studente ale universității. Vom fi alături de voi mai departe.”, le-a asigurat prorectorul UAV, prof.univ.dr.ing.ec. Alexandru Popa.

 

„Sunt mândru de ce au făcut fetele la Sfântu Gheorghe. Sper ca arădenii să înțeleagă că în spiritul a ceea ce înseamnă Aradul, baschetul este o componentă importantă. Îi așteptăm în continuare la sală. Vom lupta ca în următorul sezon să ajungem mai sus. Avem nevoie de o susținere mai mare și îi așteptăm pe cei din mediul privat să ni se alăture și să sprijine financiar această echipă care este etalon în municipiul Arad.”, a afirmat reprezentantul companiei FCC Environment România S.R.L,  Emanuel Mariș.   

 

Odată ridicată ștacheta, echipa FCC Baschet UAV Arad va avea nevoie de o și mai consistentă susținere financiară, mai ales că revenirea în cupele europene bate la ușă.

 

Vreau să felicit public fetele și staff-ul tehnic. Ne-am adunat să celebrăm rezultatul obținut. Chiar dacă ne doream mai mult, a fost maximum ce se putea în acest moment. Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi. Pe această cale doresc să fac un apel la reprezentanții mediului privat. Dacă există posibilitatea să ni se alăture, să o facă fără ezitare. Orice sprijin, cât de mic, ne poate fi de folos mai ales că din poziția de vicecampioni ai României suntem obligați să participăm într-o competiție europeană.  Doar împreună vom reuși să realizăm lucruri mărețe!”, este de părere președintele clubului, Marcel Urban.

 

În semn de apreciere pentru susținerea necondiționată,   sponsorilor li s-au înmânat câte o medalie de argint, o diplomă din partea Federației Române de Baschet și  o minge cu autograful fetelor.