Răsturnare de situație în cazul studentei criminale din Timișoara. Carmen Șatran va rămâne în închisoare

Data publicare: Vineri, 29 Aprilie, 2022 Total: 951 accesari

Răsturnare de situație în cazul studentei criminale din Timișoara. Carmen Șatran va rămâne în închisoare

Carmen Șatran, cunoscută ca și studenta criminală de la Facultatea de Medicină, a avut parte de vești crunte după Paște. Carmen Șatran, care a fost condamnată pentru crimă la 19 ani și opt luni de închisoare, rămâne în penitenciar, chiar dacă Judecătoria Gherla a decis, pe fond, că aceasta poate să fie eliberată condiționat.

 

Astfel, Tribunalul Cluj a admis contestația Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla față de decizia instanței de fond, în ceea ce privește eliberarea femeii. Judecătorii au decis, astfel, că Șatran Carmen va rămâne în pușcărie.

 

Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla împotriva sentinţei penale nr. 267/14.03.2022 a Judecătoriei Gherla, pe care o desfiinţează integral şi rejudecând: Respinge, ca nefondată, propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Gherla de liberare condiţionată a condamnatei S.C., aflată în Penitenciar Gherla”, a decis Tribunalul Cluj.

 

Decizia a fost pronunțată după Paște, miercuri, 27 aprilie. Conform deciziei, Carmen Șatran (fostă Bejan) poate cere din nou eliberarea condiționată pe data de 1 iulie 2022.

 

Vă reamintim că în august 2009, Carmen Bejan împreună cu iubitul său de la acea vreme, a omorât și tranșat un bărbat în camera sa de cămin din Timișoara.

 

Apoi, cei doi au cumpărat un geamantan în care au ascuns cadavrul bărbatului, pe care l-au pus în portbagajul unei mașini.

 

Carmen Bejan și iubitul ei de la acel moment, Sergiu Florea, îl ademeniseră pe bărbat în camera de cămin de la Universitatea de Medicină din Timișoara, pentru ca tânăra studentă să întrețină relații sexuale contra-cost cu el.

 

Între cei trei au intervenit anumite probleme astfel că cei doi iubiți l-a înjunghiat mortal pe bărbat.

 

sursa:Playtech.ro