Noi explozii în Transnistria în această dimineață. Două antene de telecomunicaţii din oraşul Grigoriopol afectate

Data publicare: Marti, 26 Aprilie, 2022 Total: 1137 accesari

Noi explozii în Transnistria în această dimineață. Două antene de telecomunicaţii din oraşul Grigoriopol afectate

Explozii în această dimineaţă în oraşul Grigoriopol din regiunea transnistreană. Două antene de telecomunicaţii au fost afectate, anunţă aşa-zisul departament de Interne de la Tiraspol, citat de Unimedia.info.

 

Cele două explozii au avut loc în localitatea Maiak, raionul Grigoriopol din regiunea transnistreană, prima la ora locală 06:40, iar cea de-a doua la 07:05. La faţa locului au intervenit miliţia din Transnistria şi pompierii.

 

Autoritățile din Transnistria au acuzat marți că un „atac terorist” a avut loc împotriva unei unități militare din apropierea Tiraspolului, capitala regiunii controlate de separatiștii pro-ruși din Republica Moldova, relatează agenția Reuters.


 

Maia Sandu convoacă de urgență Consiliul Suprem de Securitate în urma incidentelor din Transnistria

 

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat marți o ședință de urgență a Consiliului Suprem de Securitate în legătură cu exploziile din regiunea transnistreană, potrivit unui comunicat al președinției.

Consiliul Suprem de Securitate se întrunește de la ora 13.00. La ora 15.00, președinta Maia Sandu va susține un briefing de presă.


Sursa Foto: Liveuamap/twitter.com