Un copil s-a jucat cu focul în ziua de Paște și a făcut scrum 200.000 de lei

Data publicare: Luni, 25 Aprilie, 2022 Total: 967 accesari

Un copil s-a jucat cu focul în ziua de Paște și a făcut scrum 200.000 de lei

Duminică, 24 aprilie, în jurul orelor 15.30, un echipaj al Gărzii de Intervenție nr.2 Ch.Cris s-a deplasat în localitatea Zărand pentru a intervenii la un incendiu ce se manifesta la o stivă de conducte din material plastic folosite pentru rețeaua de canalizare.

 

În momentul sosirii echipajului de intervenție acesta a constatat că incendiul se manifesta violent la 2 stive de conducte, cu posibilitatea de propagare la alte 3 stive de conducte.

 

Incendiul se manifesta violent favorizat de materialul ușor inflamabil  și exista posibilitatea de propagare și la două autoturisme care erau deja deteriorate de căldură și flacără.

 

Incendiul a fost stins în aproximativ 40 de minute.

 

Au ars conducte de plastic cu o lungime de aproximativ 2 km și au fost deteriorate parțial 2 autoturisme.

 

Din cercetări a reieșit că un copil de 11 ani, din localitatea Zărand, ar fi dat mai foc mai multor țevi de plastic care urmau sa fie folosite pentru rețeaua de canalizare, acestea aparținând unei societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de 200.000 de lei.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luării tuturor măsurilor legale care se impun.