Voință și neputință, dar victorie cât o salvare de la emoțiile barajului. UTA - Chindia 1 - 0

Data publicare: Sambata, 23 Aprilie, 2022 Total: 1532 accesari

Voință și neputință, dar victorie cât o salvare de la emoțiile barajului. UTA - Chindia 1 - 0

Voință și neputință am văzut azi în jocul arădenilor, care desi și-au dat silința s-au apropiat greu de poarta oaspeților. Relevant este că prima ocazie de gol a utiștilor a fost de-abia în minutul 36 prin Vorobjovas, care din poziție centrală a șutat mingea la un metru de poartă.

 

Dealtfel, prima repriză a fost echilibrată, primele 15 minute caracterizându-se prin avântul gazdelor, dar care încet-încet s-a risipit, permițând jucătorilor Chindiei să ajungă deseori periculos în careul advers.

 

Repriza a doua s-a desfășurat cam în aceeași notă, doar faza desfășurată pe traseul Miculescu – Ubbink și cu finalizarea lui Otele dând culoare partidei.


 

După marcarea golului din minutul 69, arădenii au încercat să conserve rezultatul, fapt reușit în ciuda asalturilor târgoviștenilor.

 

Important e că s-a terminat cu bine, UTA nemaiavând practic emoții de a ajunge la baraj. Vorba președintelui Alexandru Meszar, poate de acum jucătorii UTA-ei vor juca mai relaxați în următoarele 3 partide rămase din acest caampionat, respectiv cu FC U Craiova 1948, Mioveni și Dinamo.

 

Acum este timpul și momentrul pentru reorganizarea clubului, a acționariatului, după cum se tot vorbește, pentru a fi timp necesar în vederea întăririi lotului de jucători și, de ce nu, a aducerii unui antrenor mai performant.

 

Formații:

UTA: Fl. Iacob - Vukcevici, Benga, Medjimorec, Şhlyakov - Vorobjovas, Batha, Ubbink (Isac min.84) - Laukzemis (Matei min.70), Miculescu (Pătlăgică min.90), Otele (Dangubic min.84). Antrenor: Ionuţ Badea


 

Chindia: Căbuz - Butean, P. Iacob, Piţian, C. Dinu (Popadiuc min.82)- Căpuşă, Celea (Dulca min.71), Passaglia (Chunchukov min.82), M. Şerban - Chamed, D. Florea (Sila min.85). Antrenor: Emil Săndoi


 

Cartonaşe galbene: Batha min.71, Iacob min. 94 / Dinu min.43, Chamed min.48, Iacob min.55

Arbitri: Sebastian Colţescu - Vasile Marinescu, Daniel Mitruţi - Florin Andrei

Observator; Szekely Zoltan


 

Clasament play-out

 

1. Rapid București 35 de puncte (-1 meci)

2. Sepsi Sfântu Gheorghe 33 (-1 meci)

3. FC Botoşani 32 (-1 meci)

4. UTA Arad 29

5. U Craiova 1948 28 (-1 meci)

6. CS Mioveni 28

7. Chindia Târgovişte 22

8. Dinamo București 16

9. Academica Clinceni 1

10. Gaz Metan Mediaş -25.

*Academica și Gaz Metan au fost depunctate în mai multe rânduri.

 

Foto: Radu Bulzan