Șase traficanți de droguri din Arad capturați de polițiști

Data publicare: Miercuri, 13 Aprilie, 2022 Total: 2340 accesari

Șase traficanți de droguri din Arad capturați de polițiști


La data de 11 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au prins, în flagrant delict, 6 persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, în timp ce ar fi transportat, în vederea comercializării, 500 de grame de substanțe psihoactive, în județul Arad.

 

Ulterior, au fost puse în executare 3 mandate de perchezițe domiciliară, la imobile utilizate pentru săvârșirea activității infracționale, de către cele 6 persoane bănuite, în județul Arad.

 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite, ridicate și indisponibilizate trei cântare de mare precizie, o armă albă, mai multe telefoane mobile și 6.750 de lei.

 

Cele 6 persoane bănuite, cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, pentru audieri, procurorul de caz dispunând reținerea acestora, pentru 24 de ore.

 

La data de 12 aprilie a.c., magistrații Tribunalului Arad au dispus, pentru 3 dintre aceștia, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, iar, pentru ceilalți trei, au emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

 

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

 

La acțiune, au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale ai Inspectoratului de Poliție Județean Arad.