Târgul Florilor deschide seria acțiunilor estivale organizate de Consiliul Județean Arad

Data publicare: Miercuri, 13 Aprilie, 2022 Total: 824 accesari

Târgul Florilor deschide seria acțiunilor estivale organizate de Consiliul Județean Arad

Consiliul Județean, împreună cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Arad, organizează Târgul Florilor, eveniment ce se va desfășura în perioada 15-23 aprilie.

 

Deschidem seria de evenimente, din acest an cu Târgul Florilor, prin care întâmpinăm atât Sărbătorile Pascale, cât și întregul sezon estival. Prin târgurile pe care le organizăm, dorim să impulsionăm producătorii arădeni, să creăm o punte între acești producători și cetățenii municipiului. Consiliul Județean pregătește arădenilor diverse evenimente, atât în municipiu, cât și în județ, într-un calendar cultural și turistic care cuprinde târguri, spectacole de teatru, concerte și alte oferte turistice”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

 

Deschiderea oficială a Târgului Florilor va avea loc vineri, 15 aprilie, la ora 11.00. La Târg vor fi prezenți 24 de expozanți, dintre care 15 cu flori, 5 cu lavandă și produse din lavandă, doi cu produse artizanale din lemn și nuiele, unul cu cactuși și unul cu pitici de grădină. Orarul târgului va fi zilnic, între orele 10.00-22.30, în perioada 15-21 aprilie, iar în 22 (Vinerea Mare) și 23 (Sâmbătă Paștilor) târgul va funcționa în intervalul orar 10-16.