Meteor angajează peste 160 de oameni la fabrica de sisteme de etanşare auto din Arad

Data publicare: Marti, 12 Aprilie, 2022 Total: 1641 accesari

Meteor angajează peste 160 de oameni la fabrica de sisteme de etanşare auto din Arad

Meteor România, subsidiara locală a grupului german Meteor GmbH, are disponibile în prezent 167 de locuri de muncă la fabrica de sisteme de etanşare auto de la Arad, conform site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

 

Joburile disponibile sunt pentru confecţioner garnituri de etanşare din cauciuc (100) şi pentru operatori la roboţi industriali (67), potrivit AJOFM Arad. Salariul de încadrare începe de la 2.800 de lei brut şi creşte gradul, în urma evaluărilor periodice, până la 3.500 de lei brut, conform anunţurilor anterioare de recrutare ale companiei.

 

Meteor România a intrat pe piaţa locală în anul 2017, dezvoltând în zona industrială a municipiului Arad o fabrică de sisteme de etanşare pentru companii din domeniul automotive din Europa.

 

Compania a realizat în 2020 o cifră de afaceri de aproximativ 6,8 mil. lei, cu un număr mediu de 91 de angajaţi, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor.

 

La nivel global, grupul Meteor GmbH are aproximativ 2.000 de angajaţi şi deţine fabrici în Germania, România şi SUA, conform datelor de pe site-ul companiei.

 

Sursa:produsinardeal.ro