Pregătire online gratuită pentru Bacalaureat, anunțată de Universitatea de Vest din Timișoara

Data publicare: Duminica, 10 Aprilie, 2022 Total: 856 accesari

Pregătire online gratuită pentru Bacalaureat, anunțată de Universitatea de Vest din Timișoara

Elevii de clasa a XII-a pot face pregătire pentru Bacalaureat prin programele special dezvoltate de Universitatea de Vest din Timișoara.

 

Pregătirea pentru examenul de bacalaureat se va realiza online, în fiecare sâmbătă, începând cu data de 9 aprilie și până pe 18 iunie, la toate disciplinele pentru care se susţin probe scrise de examen.

 

Orarul arată în felul următor:

 

-între orele 9.00 – 10.30, pregătire la Limba şi literatura română;

-între 10.45 – 12.15, Matematică (nivel M1 şi M2) şi Istorie;

-între orele 12.30 – 14.00, Biologie (Biologie vegetală şi animală şi Anatomie şi fiziologie umană, genetică şi ecologie umană); Chimie organică şi anorganică, Economie, Filosofie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, argumentare şi comunicare, Psihologie, Sociologie.

 

De asemenea, elevii vor acea acces şi la o platformă cu materiale de pregătire şi teste de antrenament elaborate de cadre didactice universitare, pentru fiecare probă scrisă a examenului de bacalaureat. 

 

Participarea la aceste activităţi de pregătire intensivă a examenului de bacalaureat, realizate la UVT, este gratuită şi deschisă tuturor elevilor din România. Elevii interesaţi şi motivaţi pentru rezultate cât mai bune se vor întâlni cu mentori de excepţie, recomandaţi de UVT pentru pregătirea la standarde înalte. Succesul la examenul de bacalaureat, ca şi în admiterea la facultate, din această vară, se construieşte chiar de azi, la UVT”, a spus rectorul Marilen Pirtea.

 

Sursa:edupedu.ro

Foto:Facebook