Antrenament bun înaintea partidei cu Rapid. UTA - Gaz Metan Mediaş 4-0

Data publicare: Sambata, 02 Aprilie, 2022 Total: 1409 accesari

Antrenament bun înaintea partidei cu Rapid. UTA - Gaz Metan Mediaş 4-0

Păi la o asemenea partidă nu ar fi prea multe de scris. Am asistat la o joacă de-a șoarecele și pisica și așa cum era previzibil, UTA neavând nicio clipă emoții cu ”grădinița” de la Mediaș.

 

În prima repriză arădenii s-au mișcat mai bine și mai mult, până și-au văzut obiectivul îndeplinit, iar în cea de-a doua au lăsat-o mai moale.

După un astfel de meci e greu să tragi orice fel de concluzii, întâlnirea din etapa viitoare cu Rapid fiind un adevărat test pentru fotbaliștii UTA-ei în vederea realizării obiectivului declarant de a încheia pe primele două locuri în play-out.

 

Aș remarca totuși cele două goluri reușite de Vorobjovas, dar și faptul că trei jucători arădeni s-au ales cu cartonașe galbene, într-o partidă în care chiar nu era cazul.

 

Au evoluat:

 

UTA: Balauru - Vukcevici (F. Matei min.46), Erico, Benga, Şhlyakov - Vorobjovas, Batha (Hrezdac min.75), Ubbink - Cardoso (Dangubic min.69), Miculescu (Pătlăgică min.46), Otele (Mercioiu min.75). Antrenor Ionuţ Badea;

 

Gaz Metan Mediaş: Bumbar - Kanda, E. Avram, Mathaus, Maxim - Francisco, D. Iancu (Ţala min.71) - Costea, Gaşpar, Ursu (Covaci min.63) - Domşa. Antrenor Flavius Boroncoi.

 

Au marcat: Cardoso min.10, Vorobjovas min.25 și 74, Otele min.30.

 

Cartonaşe galbene: Vorobjovas min45, Erico min.64, Shlyakov min.59 / Avram min.65.

 

Arbitri: Andrei Antonie - Claudiu Lucaciu, Răzvan Soponar - Florin Andrei;

 

Observatori: Andrei Ioniţă, Romulus Gabor.