Nicolae Ciucă susținut de liberalii arădeni la conducerea PNL

Data publicare: Sambata, 02 Aprilie, 2022 Total: 1078 accesari

Nicolae Ciucă susținut de liberalii arădeni la conducerea PNL

Gheorghe Falcă,  preşedintele PNL Arad, a declarat pentru PS News, că organizaţia pe care o conduce a fost de acord să se convoace Consiliul Național de Coordonare de duminică, în care Florin Cîțu și-a anunâat demisia din funcție de președinte a PNL, și să se realizeze un Congres în 10 aprilie, pentru alegerea unui nou președinte al formațiunii politice.

 

„PNL Arad a fost de acord să se convoace Consiliul Național de Coordonare duminică și să realizăm un Congres în 10 aprilie. Noi credem că premierul României a câștigat o mare încredere la nivel național și, evident, poate să conducă PNL și să aibă sprijin total în ceea ce înseamnă coordonarea activității guvernamentale”, a declarat Gheorghe Falcă pentru PS News.

 

42 de preşedinţi de filiale şi 48 de lideri locali s-ar fi pronunţat pentru schimbarea preşedintelui PNL, lucru care l-a și determinat pe Cîţu să demisioneze.


În urma demisiei lui Florin Cîțu, sursele din PNL transmit că cel care va asigura interimatul liberalilor la nivel național va fi Gheorghe Flutur.