Accident rutier cu victimă încarcerată în Nădlac, între un autoturism și un autocamion

Data publicare: Joi, 31 Martie, 2022 Total: 823 accesari

Accident rutier cu victimă încarcerată în Nădlac, între un autoturism și un autocamion

Un accident rutier a avut loc azi, 31 martie, în jurul orei 10.30 în Nădlac, în sensul giratoriu DN 7, între un autoturism și un autocamion.

 

A intervenit ISU Arad cu un echipaj de descarcerarea ușoară cu 3 subofițeri, un echipaj SMUD și un echipaj SAJ Pecica.

 

În urma accidentului a rezultat o victimă, de sex masculin, conștientă, încarcerată.

 

S-a acționat pentru extragerea acesteia din autoturism.

 

Echipajul SAJ Pecica, i-a acordat victimei primul ajutor, ulterior fiind evaluată si transportată la spital de către un echipajul SMURD TIM Arad.

Update:

 

”Astăzi, 31 martie a.c., în jurul orei 10.30, a avut loc un accident rutier la intersecția D.N.7/G cu D.J. 709/J.

 

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 81 de ani, din Nădlac care conducea un autoturism din direcția Peregu Mare spre Nădlac iar la intersecția cu D.N.7G intră în coliziune cu un autocamion condus de un bărbat de 42 de ani, din localitatea Dumbrava, județul Timiș.

 

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, conducătorul autoturismului nu a putut fi testat, urmând a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, scrie în comunicarul primit de la Biroul de Presă de la IPJ Arad.