Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara

Data publicare: Luni, 28 Martie, 2022 Total: 1144 accesari

Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara

Arădeanul Ovidiu Hațegan(41 de ani), cel mai bine cotat arbitru român al momentului, a fost operat de urgență la Timișoara, după ce duminică, 27 martie, a simțit dureri puternice în zona pieptului.

 

Ajuns la spitalul din Arad, medicii i-au comunicat că a suferit un infarct și a fost transportat de urgență la Timișoara. Hațegan a intrat imediat în sala de operații, iar doctorii i-au montat un stent. 

 

Târziu în noapte, Ovidiu Hațegan era bine, a vorbit cu cei din familie și cu personalul medical. Din primele informații acesta urmează să rămână în spital, sub monitorizare atentă, până la finalul acestei săptămâni.

 

Ajuns la 41 de ani, Ovidiu Hațegan mai putea să arbitreze încă cel puțin 4 ani la nivel european, iar în România atâta timp cât trecea cu bine peste testele fizice. Odată cu infarctul pe care l-a suferit duminică seară, rămâne de văzut dacă Ovidiu va mai putea arbitra vreun meci în viitor, chiar dacă șansele ca inima să se refacă sunt de sută la sută.

 

Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs sunt pe lista lărgită pentru Mondial alcătuită din 20 de „centrali” și 16 VAR.. La final, din cei 20 vor rămâne doar zece!

 

Sursa:gsp.ro