Tragedie în bazin. Un jucător de polo de la CS Dinamo a murit în timpul unui meci cu Rapid

Data publicare: Sambata, 26 Martie, 2022 Total: 1508 accesari

Tragedie în bazin. Un jucător de polo de la CS Dinamo a murit în timpul unui meci cu Rapid

Tragedie la Dinamo! Poloistul dinamovist Andrei Drăghici (23 de ani), a decedat azi, 26 martie, în timpul duelului cu Rapid București, desfășurat la Bazinul Rapid, contând pentru Superliga Națională.

 

În repriza secundă a meciului de polo Rapid - Dinamo, Andrei s-a simțit rău și a ieșit din bazin, moment în care și-a pierdut cunoștința. În ciuda intervenției prompte a personalului medical, jucătorul nu a mai putut fi salvat.

 

La ora 14:00, dinamoviștii încă așteptau Institutul de Medicină Legală să ridice trupul neînsuflețit al lui Drăghici.

 

"Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puţin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid Bucureşti şi Dinamo, disputat în Bazinul Giuleşti, unul dintre jucătorii noştri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconştienţă, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la faţa locului şi cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgenţă au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani şi nu avea probleme de sănătate cunoscute", se arată în comunicatul postat pe Facebook de CS Dinamo.

Sursa:Facebook

Foto:Doar Dinamo