Iustin Cionca a semnat racordarea la rețeaua de gaz a noului Spital de Oncologie

Data publicare: Vineri, 25 Martie, 2022 Total: 835 accesari

Iustin Cionca a semnat  racordarea la rețeaua de gaz a noului Spital de Oncologie

Iustin Cionca a semnat azi, 25 martie, racordarea la rețeaua de gaz a noului Spital de Oncologie construit de Consiliul Județean Arad. Consiliul Județean a atribuit, în urma achiziției publice efectuate, contractul de servicii de furnizare a gazelor naturale pentru Secția de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, situată în municipiul Arad, str. Vincențiu Babeș, nr. 11-13.

 

,,Am semnat astăzi documentația pentru racordarea Spitalului de Oncologie la rețeaua de gaz. Suntem la faza ultimelor detalii, urmând să finalizăm construcția în următoarele luni. Noul Spital de Oncologie este o investiție foarte importantă pentru tot județul Arad, având în vedere că județul nostru este pe primele locuri la nivel național la incidența îmbolnăvirilor de cancer. De asemenea, înființarea unei secții de radioterapie reprezintă unul dintre proiectele Aradului pe Planul Național de Redresare și Reziliență”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

 

Proiectul noului Spital de Oncologie are o valoare de aprox. 13 milioane de lei și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.