Un om de afaceri din Arad i-a monitorizat fostei soții de la distanță convorbirile și mesajele. Acesta a fost condus la audieri la sediul DIICOT Timișoara

Data publicare: Miercuri, 23 Martie, 2022 Total: 9056 accesari

Un om de afaceri din Arad i-a monitorizat fostei soții de la distanță convorbirile și mesajele. Acesta a fost condus la audieri la sediul DIICOT Timișoara

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT fac percheziții la casa unui om de afaceri arădean, la firma acestuia, dar și la contabila sa, la Dumbrăvița, lângă Timișoara, miercuri, 23 martie.

 

Bărbatul, dezvoltator imobiliar în Arad, a divorțat recent de soție și se află în proces pentru custodia copilului, respectiv de partaj.

 

Acesta i-ar fi monitorizat femeii convorbirile telefonice și mesajele cu ajutorul unei aplicații, Telegram, pe care o clonase și o instalase în mobilul ei, fără că aceasta să bănuiască ceva.

 

Când fosta soție și-a dat seama că este urmărită a făcut o sesizare, menționând că ar fi fost hărțuită și amenințată în mai multe rânduri de către bărbat, iar polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate au început cercetările.

 

Omul de afaceri i-ar fi urmărit femeii fiecare discuție de la distanță, potrivit anchetatorilor.

 

Miercuri dimineață, împreună cu procurorii DIICOT ofițerii au început perchezițiile în apartamentul bărbatului, acuzat de accesarea ilegală a unui sistem informatic.

 

Omul de afaceri susține că nu i-ar fi interceptat fostei soții comunicațiile, dar recunoaște că a avut incidente cu femeia de-a lungul timpului și e convins că totul i se trage de la procesul de partaj în care sunt implicați cei doi, potrivit opiniatimisoarei.ro.

 

Acesta a fost condus la audieri la sediul DIICOT Timișoara.

 

Sursa:ziare.com

Foto:opiniatimisoarei.ro