0 ucraineancă de doar 18 ani a fost violată după ce a scăpat de iadul din Ucraina. Agresorii sunt un irakian şi un nigerian, tot cetățeni ucraineni

Data publicare: Vineri, 18 Martie, 2022 Total: 1530 accesari

0 ucraineancă de doar 18 ani a fost violată după ce a scăpat de iadul din Ucraina. Agresorii sunt un irakian şi un nigerian, tot cetățeni ucraineni

O tânără ucraineancă, în vârstă de 18 ani, refugiată la Düsseldorf, în Germania, a fost violată de către doi bărbaţi. în timp ce era găzduită la bordul vaporului-hotel Oscar-Wilde, la chei, la 6 martie, dezvăluie tabloidul Bild, potrivit news.ro.

 

Cei doi presupuşi violatori sunt un irakian în vârstă de 37 de ani şi un nigerian în vârstă de 26 de ani, şi deţin, amândoi, cetăţenia ucraineană.

 

Ei se află în arest preventiv, iar Parchetul Düsseldorf declară Bild că a deschis o anchetă.

 

Potrvit cotidianului, parchetul urmează să clarifice ”condiţiile obţinerii paşaportului ucrainean” de către cei doi inculpaţi.

 

Aproximativ 25 de refugiaţi erau găzduţi la bordul vaporului hotel Oscar-Wilde, ancorat la cheiul Rnului în capitala landului Renania de Nord-Westfalia.

 

Deputata germană Andrea Lindholz, din cadrul Uniunii Social Creştine (CSU) a reacţionat faţă de acest viol.

 

Autorităţile de poliţie trebuie să asigure în mod specific protecţia femeilor ucrainene prin controlarea adăposturilor. Scandalul de la Düsseldorf ne obligă să acţionăm imediat”, îndeamnă ea.

 

Preşeidntele Sindicatului Poliţiei Federale germane Heiko Teggatz s-a exprimat, de asemenea cu privire la acest scandal.

 

Poliţiştii trebuie să facă totul, acum, pentru ca asemenea cazuri de viol teribile ca cel de pe vaporul hotel de la Düsseldorf să nu se înmulţească”, îndeamnă el.

 

”O pedeapsă dură şi rapidă, urmată de o expulzare este singura limbă pe care o înşeleg autorii unor asemenea comportamente”, declară el cotidianului Bild.

 

Sursa:stiripesurse.ro
foto:arhivă