După milioane de ani, dinozaurii revin la Arad

Data publicare: Miercuri, 16 Martie, 2022 Total: 1074 accesari

După milioane de ani, dinozaurii revin la Arad

Vineri, la ora 10, la Expo Arad, se va deschide o expoziție deosebită. Este vorba despre expoziția „Living Dinosaurs Experience!”, care vine la Arad de la Cluj și este organizată de Showtime Productions și PROEXPO.

 

Evenimentul este disponibil pentru arădeni în perioada 18 martie – 19 iunie 2022. Vă așteptăm la EXPO ARAD, să vă bucurați de această expoziție interactivă, să vă faceți poze inedite cu dinozaurii și să aflați cele mai captivante, interesante dar și educative informații. Pregătiți-vă să aflați cum au trăit dinozaurii și cum arăta lumea în urmă cu milioane de ani, și faceți cunoștință cu formele de viață care au cucerit lumea acvatică, uscatul și în același timp... văzduhul.

 

Living Dinosaurs Experience” oferă șansa vizitatorilor de a fi mai aproape de dinozauri mai mult ca oricând, explorând peste 20 de specii în mărime naturală, de la cele mici la cele gigantice. În colaborare cu paleontologi de top, fiecare dinozaur a fost reprodus cu atenție până la cel mai mic detaliu, prezentând mișcări, culori, texturi și sunete asemănătoare realității.

 

Expoziția va fi deschisă de vineri până duminică, în intervalul 10:00 – 19:00 Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 15 martie 2022 iar prețul unui bilet pornește de la 30 RON. Mai multe detalii puteți găsi pe www.dinoexpo.ro.

 

În cadrul evenimentului, timp de o lună, Muzeul, Biblioteca, Centrul Cultural Județean Arad și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al județului Arad își vor prezenta publicului specificul activității, într-un stand organizat în intervalul orar 11-14.