Destinații ieftine pe care le putem vizita în Vacanța de Paște

Data publicare: Duminica, 13 Martie, 2022 Total: 5774 accesari

Destinații ieftine pe care le putem vizita în Vacanța de Paște

Iată câteva destinații relativ ieftine pe care le-am putea vizita cu ocazia sărbătorilor pascale:

 

Grecia

 

Grecia rămâne o destinație pentru toate anotimpurile, deși noi o asimilăm cu vacanța de vară. Și apropo de vacanța de vară, sezonul turistic începe, oficial, după mijlocul lui aprilie, de regulă.

 

Prin urmare, vacanța de Paște e un bun prilej de a vizita Grecia, mai ales că este posibil să nu fie foarte aglomerat. În plus, grecii sunt ortodocși, asemenea românilor, și astfel puteți să respectați și obiceiurile religioase.

 

Și agențiile s-au pregătit pentru vacanța de Paște, inclusiv pentru Grecia, venind cu oferte chiar și de la 59 de euro/ persoană pentru 7 nopiți de cazare.

 

Bulgaria

 

Mergând tot pe linia destinațiilor de vară, dar care pot fi vizitate și în vacanța de Paște (cel puțin, anul acesta), amintim și Bulgaria. Mult mai aproape de România, Bulgaria este și ea pe linia preferatelor turiștilor români. Este posibil ca vremea să nu fie chiar cea mai călduroasă, dar cu puțin noroc prindeți zile bune pentru plajă.

 

Din nou, agențiile se pregătesc și pentru vecini bulgari și vin oferte de la 158 euro/persoană, trei nopți de cazare și transport cu autocarul la un hotel de trei stele în stațiunea Nisipurile de Aur.

Turcia

 

Renumită pentru sejururile all inclusive, Turcia revine și ea în atenția turiștilor români. Hotelurile de patru sau cinci stele, cu plajă privată și sau piscină, sunt pe placul turiștilor care caută luxul la prețuri decente.

 

În cuplu sau în famlie, cu copiii, Turcia îi așteaptă pe români cu vreme bună, shaorma și baclava.

 

Un sejur în Turcia pentru finalul lunii aprilie costă de la 329 euro/persoană, șapte nopți de cazare, la un hotel de patru stele.

 

Egipt

 

Vedeta anului 2021, Egiptul rămâne pe scenă și în 2022, cu vreme bună și prețuri mai mult decât accesibile.

 

Resorturile de lux, în contrast major cu viața de zi cu zi a egiptenilor, îi fac pe turiștii români curioși și dornici de vacanțe în această țară.

 

Prețurile pentru o vacanță de patru nopți în Egipt,prețurile încep de la 71 de euro, pentru doi adulți, la un hotel de trei stele.

 

Spania

Nu în ultimul rând, pentru cei care au un buget mai mare pentru vacanță, pe lista destinațiilor intră și Spania. În pași de dans, Spania așteaptă turiștii români, după un an în care, din cauza restricțiilor, turismul a fost pus la zid.

 

Cu prețuri de la 390 de euro pentru două persoane puteți petrece o vacanță de trei zile în Spania.

 

Sursa.wall-street.ro