O nemțoaică din Pâncota a fost ucisă cu sânge rece de tâlharii care încercau să o jefuiască

Data publicare: Luni, 07 Martie, 2022 Total: 868 accesari

O nemțoaică din Pâncota a fost ucisă cu sânge rece de tâlharii care încercau să o jefuiască

La Pâncota, o femeie din localitate, de etnie germană, a fost ucisă în propria casă de tâlharii care încercau să o jefuiască.

 

„A fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tâlhărie calificată urmată de moartea victimei. Victima este o femeie de etnie germanăa declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Ruxandra Tarcea.

 

”La data de 05 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Arad a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U 112, despre faptul că o persoană de sex feminin a fost găsită decedată în locuință, aceasta prezentând urme de violență.

 

La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Orașului Pâncota, Serviciului Criminalistic și medicul legist din cadrul SMLJ Arad sub coordonarea procurorului de caz din cadrul  Tribunalului Arad, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

 

Cadavrul a fost transportat la SJML Arad în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

 

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea depistării autorului și tragerii acestuia la răspundere, în cauză existând un cerc de suspecți”, comunică Biroul de Presă al IPJ Arad.

 

Fotografia are rol ilustrativ