Susținerea Spitalului Orășenesc Sebiș în vederea consolidării capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19

Data publicare: Duminica, 06 Martie, 2022 Total: 1325 accesari

Susținerea Spitalului Orășenesc Sebiș în vederea consolidării capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19

Spitalul de Boli Cronice Sebiș cu sediul în orașul Sebiș, Piața Tineretului nr.2 derulează proiectul “Susținerea Spitalului Orășenesc Sebiș în vederea consolidării capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19”

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de autoritate de management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare.

 

Obiectivul general al proiectului este “Dotarea unității cu echipamente și dispozitive medicale, necesare pentru tratamentul pacienților cu infecție.

COVID-19 și pentru gestionarea situației de urgență provocată de criza COVID-19” cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

 

Rezultatele așteptate ca urmare a implementării proiectului:

Dotarea spitalului cu echipamente medicale necesare în combaterea pandemiei cu COVID-19, oferirea de diagnostic și tratament pentru un număr mai mare de pacienți atât pe plan local cât și pe plan județean, sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.

 

COD PROIECT: SMIS2014 + 140074 BENEFICIAR: SPITALUL DE BOLI CRONICE SEBIȘ

DURATA DE DESFĂȘURARE A PROIECTULUI: 05.11.2021 - 31.12.2022

Valoarea totală a proiectului este de 2.954.621,93 (două milioane nouă sute cincizeci și patru mii șase sute douăzeci și unu lei și nouăzeci și trei de bani) iar valoarea cofinanțării UE este de 100%.

 

Proiect cofinanțat din FONDUL MINISTERULUI INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL INFRASTRUCTURĂ MARE.