Pieton accidentat mortal pe trotuar sâmbătă dimineața pe strada Eminescu, în urma coliziunii dintre două autoturisme

Data publicare: Sambata, 19 Februarie, 2022 Total: 1835 accesari

Pieton accidentat mortal pe trotuar sâmbătă dimineața pe strada Eminescu, în urma coliziunii dintre două autoturisme

Știre inițială - Biciclist accidentat mortal sâmbătă dimineața pe strada Eminescu 



Sâmbătă dimineața, în jurul orei 11.00, a avut loc un accident mortal în municipiul Arad, la interseșia străzilor Mihai Eminescu  cu strada Ștefan Cicio Pop.

 

Accidentul din păcate este unul mortal, în incidental rutier fiind implicate un autoturism și un biciclist.

 

În urma incidentului, biciclistul în vârstă de 87 de ani a decedat.


Informațiile inițiale au fost că accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre un autoturism și un biciclist. IPJ a venit cu clarificări, și a lămurit confuzia, accidentul a avut loc între două autovehicule, în urma impactului, unul din autovehicule a fost proiectat pe trotuar unde a lovit un pieton care ulterior a decedat.


UPDATE: “În dimineața zilei de 19 Februarie a.c., în jurul orei 10,50, un bărbat de 35 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe str. Ștefan Cicio Pop, din municipiu, și în momentul pătrunderii în intersecția cu str. Eminescu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Arad.

 

În urma impactului, autoturismul accidentat a fost proiectat pe trotuar, accidentând mortal un pieton de 86 de ani, din Arad.

 

Conducătorii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.” transmite IPJ Arad