BOS caută 60 de oameni pentru fabrica de componente auto din Arad

Data publicare: Sambata, 05 Februarie, 2022 Total: 5361 accesari

BOS caută 60 de oameni pentru fabrica de componente auto din Arad

Producătorul de componente pentru industria auto Bos Automotive Products România S.C.S., subsidiara firmei germane BOS GmbH&Co.KG, are disponibile în prezent 60 de joburi pentru montatori subansambluri la fabrica de componente auto din Arad, conform site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

 

Compania a ajuns în 2020 la un număr mediu de 756 de angajaţi, conform datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor. Compania produce în fabrica de componente auto de la Arad sisteme de umbrire laterală şi de acoperiş, sisteme de protecţie a portbagajului, plase de siguranţă, cotiere, sisteme de transport pentru călătorie, sport şi hobby.

 

Bos Automotive Products România S.C.S. a avut în 2020 o cifră de afaceri de 365,4 mil. lei (75,8 mil. euro) şi un profit net de peste 17,9 mil. lei (3,7 mil. euro), conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice.

 

Industria auto a fost lovită în 2021 de patru crize, pornind de la pandemie, continuând cu lipsa componentelor electronice şi cu scumpirea materiilor prime, iar pe final de an industria să fie lovită de creşterea puternică a costurilor legate de energie. Peste acestea s-a suprapus şi explozia preţurilor transporturilor dinspre Asia, care au crescut şi de zece ori.

 

Sursa:produsinardeal.ro