Rețea de canalizare și stație de epurare la Craiva, finanțate de Consiliul Județean Arad

Data publicare: Joi, 27 Ianuarie, 2022 Total: 666 accesari

Rețea de canalizare și stație de epurare la Craiva, finanțate de Consiliul Județean Arad

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a avut o întâlnire cu consilierii locali Cristian Pele și Trânc Ciprian, pentru a discuta proiectele de dezvoltare ale comunei Craiva pentru anul 2022.

 

Comuna Craiva a solicitat în acest an sprijinul financiar al Consiliului Județean Arad pentru înființarea rețelei de canalizare și stație de epurare în comună, respectiv modernizarea unor străzi și a drumului DC 3 Stoinești-Vălani.

 

,,Susțin proiectele locale ale comunei Craiva, pentru că sunt importante pentru rezolvarea unor nevoi specifice. La rândul nostru, la Consiliul Județean Arad,  avem o strategie clară de dezvoltare a acestei zone, prin modernizarea drumurilor din nordul județului. Proiectul strategic al Consiliului Județean, pentru perioada 2021-2027, pe Programul Operațional Regional, îl reprezintă modernizarea a trei drumuri județene, în lungime totală de 74 kilometri. Este vorba despre Mișca-Apateu-Berechiu, Seleuș-Șicula-Cermei-Berechiu-limită județ Bihor și Șepreuș-Cermei-Beliu. Vom realiza astfel legături rutiere moderne care vor aduce dezvoltare în această zonă”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.