Starețul care spunea că dacă te vaccinezi te acoperi cu solzi și devii zombie a ajuns la spital cu Covid

Data publicare: Miercuri, 26 Ianuarie, 2022 Total: 360 accesari

Starețul care spunea că dacă te vaccinezi te acoperi cu solzi și devii zombie a ajuns la spital cu Covid

Zenovie Grigore, stareț la Mânăsirea Nechit din Neamț, care în predică explica enoriașilor că la cei care se vaccinează anti-Covid „le vor crește solzi” și „vor fi zombi”, s-a infectat cu SARS-CoV-2 și este internat în spital.

 

„Este internat la noi, dar nu la ATI, ci pe secţie. Prezintă un grad de insuficienţă respiratorie, dar starea lui este stabilă. Pacientul este conştient şi cooperant", a precizat medicul Florin Roşu.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Ojs__Hd-2_4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

 

Stareţul Zenovie Grigore de la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ, în timpul unei slujbe de anul trecut:  


"Este orice, vaccin nu este.

Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați. (...)

După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.

Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.

Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală”.