Play-off, doar un vis. Dezamăgitor: UTA – Gaz Metan Mediaș 0-1

Data publicare: Duminica, 23 Ianuarie, 2022 Total: 1504 accesari

Play-off, doar un vis. Dezamăgitor: UTA – Gaz Metan Mediaș 0-1

Frustrare mare pe stadionul Francisc Neuman, unde miile de fani ai ”Bătrânei Doamne” au suferit și la propriu și la figurat pe gerul din Arad.

 

Povestea s-a repetat ca în precedentele etape ale anului trecut când UTA a dominat(în repriza I), și-a creat câteva ocazii clare de finalizare după care în repriza a doua s-a stins și a încasat golul înfrângerii tocmai de la un fost jucător, Vlad Morar.

 

Deranjant este însă faptul că echipa nu pare a avea o idee clară de joc, un desen al combinațiilor, o tactică bine pusă la punct. Nu vreau să arunc deocamdată cu pietre, dar dacă nu se va schimba ceva, echipa riscă dintr-o pretendentă la play-off, să ajungă în zona nisipurilor mișcătoare din subsolul clasamentului. Nu cred că avem nevoie să mai trăim emoțiile de anul trecut.



Foto: Radu Bulzan

 

Formații:

 

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic (Baravykas ’46), Benga, Dima, Şliakov – Ubbink, Batha – Dangubic (Dumitru ’66), Miculescu, Roger – Laukzemis (Ongaro ’74). Antrenor: Laszlo Balint

 

Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu – De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu – Grădinaru, I. Filip, Lixandru (Gaspar ’86), Trif – Irobiso, Morar (Kanda ’74). Antrenor: Ilie Poenaru

 

A înscris Vlad Morar în minutul 65.

Cartonaşe galbene: Vukcevic ‘6, Şliakov ’14, Laukzemis ’62 / Morar ‘6, Trif ’30, Grădinaru ’48, Yuri ’51, Filip ‘90

 

Arbitri: George Găman - Adrian Popescu, Bucsi Imre-Laszlo - Lucian Ruşandu

 

Observator: Florin Hîncu.