Un accident cu 3 persoane decedate blochează vama Nădlac II

Data publicare: Sambata, 15 Ianuarie, 2022 Total: 4150 accesari

Un accident cu 3 persoane decedate blochează vama Nădlac II

Un accident rutier în care sunt implicate un autotren și un autoturism pe autostrada A1 la coborâre spre Nadlac, a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 7.00.

 

La accident intervin 4 echipaje ale Detașamentului Arad; 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj de stingere și modul descarcerare, 1 echipaj SMURD TIM și 1 echipaj SMURD NADLAC.

Patru victime au rezultat în urma accidentului, trei dintre acestea, un bărbat și două femei au rămas incarcerate, ulterior s-a constatat din nefericire decesul pentru toate cele trei persoane. O a patra victimă, a reușit să iasă singură dintre fierele contorsionate ale autoturismului, aceasta fiind conștientă, a primit primele îngrijiri de la un echipaj SMURD Nădlac, ulterior fiind preluată de un echipaj SAJ.

Autostrada este blocată înainte de intrarea în PCTF Nădlac 2.


Update1:  Circulația se desfășoară doar pe banda a doua, pe banda de urgență și banda 1 circulația este restricționată



Update2: “În această dimineață în jurul orei 6.55, a avut loc un accident rutier grav pe autostrada A1, în localitatea Nădlac, la punctul se trecere al frontierei.

 

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 26 de ani, din Brăila, care conducea un autoturism pe autostrada A1 a intrat în coliziune cu semiremorca unui ansamblu rutier care se afla în mișcare pe același sens de mers.

 

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a doi pasageri de sex feminin de 22 și 29 de ani, din Brăila și Tulcea.

 

De asemenea al patrulea pasager din autoturism,  un bărbat de 29 de ani, din Brăila a fost transportat în stare gravă la spital.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul.” Transmite IPJ Arad