Prima ninsoare, primele accidente. Accident cu victimă în zona 300 lângă “Maranata”

Data publicare: Sambata, 08 Ianuarie, 2022 Total: 3122 accesari

Prima ninsoare, primele accidente. Accident cu victimă în zona 300 lângă “Maranata”

Iarna a fost blandă până acum, ba chiar am avut zile cu temperaturi de primăvară, unii chiar se gândeau că nici nu mai are rost să-și echipeze mașina cu anvelope de iarna pe 10-17 grade, însă, vorba unui clasic în viață, “iarna nu-i ca vara”.


Și nu este, vremea este foarte schimbătoare, așa că sâmbătă dimineața ne-am trezit cu primii fulgi de nea din această iarnă, și au apărut și rimele robleme în primele ore de nisoare.


Unul din accidentele cu pagube mai mari s-a produs în cartierul Grădiște, pe Calea Zimandului, în jurul orei 13.30, în zona benzinăriei Mol, unde două autoturisme s-au acroșat destul de serios, probabil din cauza carosabilului și a neatenției. Din informațiile noastre, incidentul rutier s-a soldat fără victime doar cu pagube materiale.





Tot în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 17.30 însă, a avut loc un accident mai grav, pe Bd. Nicolae Titulescu din Micșlaca, zona 300, în zona Bisericii Baptiste Maranata, unde un șofer al unui SUV, a pierdut controlul volanului parăsind carosabilul, unde a acroșat cu partea stângă a autoturismului un stâlp de iluminat.

 

Din informațiile noastre pană la acest moment, șoferul a suferit răni în urma impactului și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

 

 

Revenim cu amănunte.