Ambasadorul Republicii Slovenia, în vizită la CCIA Arad

Data publicare: Joi, 06 Ianuarie, 2022 Total: 699 accesari

Ambasadorul Republicii Slovenia, în vizită la CCIA Arad

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricutură a județului Arad (CCIA Arad),  domnul Gheorghe Seculici, a primit, marți, 4 ianuarie 2022, vizita E.S. doamna Lea Stančič, Ambasadorul Republicii Slovenia în România, în scopul identificării unor soluții de creștere a volumului schimburilor comerciale dintre cele două state.

În cadrul acestei întrevederi, au fost prezentate oportunități de afaceri slovene și au fost identificate perspective de cooperare dintre Camera Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad și Ambasada Sloveniei în România pentru intensificarea schimburilor comerciale bilaterale.

În cadrul discuţiilor, președintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici a prezentat judeţul Arad sub aspect economic și activitatea camerală, subliniind oportunitatea stimulării și dezvoltării relațiilor economice româno-slovene, inclusiv a schimburilor comerciale bilaterale, în domenii de interes reciproc.

E.S. doamna ambasador Lea Stančič, a precizat că, cele două comunități de afaceri  pot iniția un dialog în ceea ce privește bunele practici pentru investițiile care se pot face în infrastructura din România și și-a exprimat deschiderea pentru îmbunătățirea climatului economic, a schimburilor comerciale dintre țările noastre și dorința de a aduce cât mai multe afaceri slovene în județul Arad.

Întrevederea s-a încheiat cu exprimarea reciprocă a disponibilităţii şi deschiderii pentru continuarea şi aprofundarea dialogului iniţiat.