Temperaturile pozitive și lipsa restricțiilor de noapte, au adunat mii de arădeni la spectacolul de la Km 0 al orașului în noaptea de Revelion

Data publicare: Sambata, 01 Ianuarie, 2022 Total: 1869 accesari

Temperaturile pozitive și lipsa restricțiilor de noapte, au adunat mii de arădeni la spectacolul de la Km 0 al orașului în noaptea de Revelion

Primăria Municipiului Arad a organizat o petrecere publică de Revelion, după un an de pauză cauzat de pandemia de Covid 19.

 

La Km 0 în fața Palatului Administrativ, autoritățile locale au organizat un spectacol pe scena căruia au urcat atît artisti locali cât și naționali, care și-au propus să reînvie atmosfera specială la trecerea dintre ani, după ce anul trecut acest eveniment a fost anulat din cauza pandemiei.

Startul petrecerii a fost dat la ora 21:00, când pe scena din fața Palatului Administrativ au urcat arădenii de la Fantazia, Melissa și Q Band.




Invitații speciali ai acestui eveniment au fost băieții de la trupa Bosquito, care se bucură de o popularitate renăscută, formația fiind printre cele mai active din România la capitolul apariții live.


 

Ca în fiecare an, la miezul nopții, trecerea în 2022 a fost marcată cu un spectaculos show de artificii, după care, atmosfera a mai fost întreținută de trupa Bosquito până în jurul orei 00:30.

 

„Încercăm să marcăm trecerea în noul an în mod plăcut, mai ales că la nivel național s-au mai ridicat unele restricții. Și, oricât de grele sunt vremurile, mergem cu Dumnezeu înainte și iubim Aradul și iubim arădenii”, a toastat primarul Călin Bibarț la cumpăna dintre ani.





      





Foto: Radu Bulzan